lauantai 8. toukokuuta 2010

käteni täriseesamalla ku kirjotan näitäsanojamielessäni juoksee sata ajatusta miten kaikki nämä tunteen vois kirjottaa pienellä valkoselle alustalle.
voisin alottaa vaikka siitä että viime kerrasta ku musta kuulitte olen muuttunut paljon.
en ole sama ihku suosittu tyttö enään, kaikki on muuttunut.
paras ystäväni v ei ole elämässäni enään, kokoystävä porukkani on hajonnut repeytynyt ja paiskottu maahan.
toiseksi voin sanoa että vihaan tätä hommaa vihaan että tulin tähän typerälle typerälle sivustolle mutten silti osaa lopettaa, vihaan tätä kaikkea.
tämä pilasi kesä lomani pilasi suhteet ystäviini en käynyt ulkona ikinä vaan vietin päiväni pimeässä huoneessani miettien tyhmäätyhmää painoani.
mutta silti olen nyt tässä valmiina alottamaan tän helvetin uudelleen, miten tyhmä ihmisen pitää olla! viimeisestä kerrasta olen lihonnut varmaan vähän alle 10 kiloa.
voin sanoa että viime kerrasta elämäni on syöksynyt kuoppaan ja siit vielä 10metriä alaspäin.
mutta en voi sille mitään kun katsoin kauniiden tyttöjen kuvia kun katson miten heivörösiltä keijukaisilta he näyttävät en vaan voi jättää asiaa siihen.
kai mä alotan tän paska uudelleen ehkäpä joo, en vaan enään tiedä miten tätä peliä pelataan, ehkä mun pitäisi kastella jalkoja vähän ja sitten hypätä mukaan kokonaan.






katsokaa häntä,hän on täydellinen.
täydellinen.
kaikki rakastavat häntä ja hän on täydellinen.


11 kommenttia:

  1. Kiitos paljon, ihana kuulla.

    Tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. kiitoksia! :) lenkkeilen 5-7 kertaa viikossa 30-40 minuutin juoksulenkkejä, ja illalla sitten vatsalihaksia jotain 100, jos muistan. ei siis mitään tarkkaa liikuntasuunnitelmaa, tykkään muuten vaan liikkua vaikkein laihduttaisikaan! :---)

    VastaaPoista
  3. Voimia siullekkin hurjasti <3 =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, vaikka musta siinä on kyllä parantamisen varaa.. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, vaikka musta siinä ois kyllä parantamisen varaa.. :)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos ♥

    Täytän tossa n. 7 viikon päästä 16. :) Entä sinä?

    "tämä pilasi kesä lomani pilasi suhteet ystäviini en käynyt ulkona ikinä vaan vietin päiväni pimeässä huoneessani miettien tyhmäätyhmää painoani." Toi mitä kirjotit on NIIN NIIN NIIN TOTTA! :( mullaki oli yhes vaihees samallain, tai on vieläki... mut oon yrittäny jo tulla sosiaalisemmaks ja olla pelkäämät esim. alkoholin kaloreita ja mennä vaa ihmiste mukaa ettei must tuu iha erakkoo!

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia. :) en ikävä kyllä paljasta niitä tietoja.

    VastaaPoista
  8. tervetuloa takasin vaikka ehkä olisin toivonuki et oisit päässy täältä jo pois. joo mäki pidin hetken "paranemistauon". ja lihoin kyllä ihan riittävästi. en muista paljon painoin viimeks ku luit mun blogia ku aika tuntuu menneen nii nopeesti mutta varmaa läskimpi olen. alaspäin pakko yrittää vaikka vihaanki kanssa tätä kaikkee mut niinku sanoit ni ei tätä voi tähänkää jättää ku kaikki muut on niin paljon täydellisempiä. tsemiä<3

    VastaaPoista
  9. nii mäki luulin aluks, mut pikkuhiljaa lenkkeilystä on tullu lähes pakollista hommaa mulle, ja sitten ku se jää pois ni iskee ahistus. kaikkeen pitää tottua :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät blogistani ja tervetuloa lukijaksi :)

    Blogin sivupalkista selviää painoni, joka kertoo sen etten sairasta anoreksiaa. Masennus ja ednos (kehittyvä syömishäiriö) minulla sen sijaan on. BMI on tällä hetkellä huimat 20,2 (hyi) ja tavoitteeni on painaa joskus 55 kg jolloin BMI olisi 17,4.

    Kiitos ja tsemppiä vielä <3

    VastaaPoista
  11. painoa en pysty kertomaan tällä hetkellä, sillä se sattuu olemaan nyt suurimmillaan kuin koskaan, onneks siitäkin on nyt n -2kg saatu pois =) mun tavoite 50-55 riippuen ihan peilin näyttämästä kuvasta. Mut alle viidenkymmenen en todellakaan halua.
    Ja joo, olenhan mä nuori joo, mutta tämä kaikki on alkanut siinä nelosluokan paikkeilla, etten käsitä itteeni enää niin nuoreks, ku tätä paskaa on kärsitty tässä viimeset 5 v..

    VastaaPoista